Đuvla p.t.o. - elastični nosači, gumeni proizvodi i usluge vulkanizacije - O nama

ItalianoEnglish

O nama

Đuvla - za proizvodnju i prodaju proizvoda od gume, obiteljski je obrt čiji početci sežu još iz druge polovice proteklog stoljeća.

U doba u kojem su poduzetnički podhvati bili iznimka, osnivač Đulio Vlahović (čije ime i prezime čini naziv obrta) odlučuje preuzeti vlastitu budućnost u svoje ruke otvorivši samostalni obrt. Pretočivši vlastito znanje iz tog zanata i neizmjeran radni elan, karakterističan za sve čanove obitelji, obrt je kroz vrlo kratko vrijeme stasao a ime obrta, kao i ime njenog vlasnika, postao sinonim za kvalitetu rada te pouzdanost i poštenje u poslovanju.

Posao se u godinama koje su uslijedile razvijao a s poslom i broj zadovoljnih klijenata. Proizvodi postaju sve kompleksniji krečući se od jednostavnih elastičnih nosača za brodske motore pa do protupožarnih prolaza – proizvod za koji je obrt Đuvla dostigao razinu poslovanja i kvalitete potrebne za dobivanje prestižnog ISO 9001 certifikata.

Upravo je ovaj potonji početkom ovog stoljeća preuzeo obavezu vođenja obiteljskog poslovanja i vlastitim radom i poslovnim umijećem uključio svoj obrt u nekoliko značajnih hrvatskih proizvoda poput CroTram-a i brodova riječkog brodogradilišta 3. Maj.